Σελίδες

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Mondays: you can always spot the bastard on Prozac!!

Σαν καρναβάλι το έκανα το blog. Δεν είναι τίποτα.. θα μου περάσει και θα ξαναγυρίσω στο ασπρόμαυρο. Καλησπέρα αναγνώστη. Κυριακή σήμερα. "εεεεεεεε και;;", "ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ?!?! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ!!" Αυτό σημαίνει άλλες 5 ημέρες μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και των Χριστουγέννων. Αλλά και πάλι αύριο είναι Δευτέρα..!! Και μόνο που το σκέφτεσαι.. ..άσε!! Απορώ για αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται μεσ' την τρελή χαρά κάτι Δευτεριάτικα πρωινά (μιλάμε 7:00-7:30) και σκάνε μπροστά σου με το που πατήσεις στο σχολείο, και στριγγλίζουν με ένα διαπεραστικό τόνο φωνής που σπάει το φράγμα του ήχου μέσα στα αυτιά σου τη λέξη "ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!.." και αμέσως ρωτάνε "πώς πήγε το διάβασμα το ΣΚ; βγήκες βόλτα; πωπω.. ξέρεις πόσος καιρός παραμένει μέχρι τις Πανελλήνιες;;..".. απορώ που βρίσκουν όλο αυτό το υπερβολικό κουράγιο και όρεξη με 5 μονάχα ώρες ύπνου και υπό την ανεπάρκεια καφέ .. γιατί αυτό δεν είναι καλοσύνη και το ξέρουμε.. ξεπερνά τα όριά της. Δεν είμαι συνήγορος της βίας αλλά:
Αν δεν μισείς τις Δευτέρες, σίγουρα δεν αντιδράς έτσι στους απέναντί σου. Έτσι ούτε βοηθάς, ούτε δίνεις περιθώρια στον άλλον να βρει την όρεξη του.. Το μόνο που επιδιώκεται είναι η επιβάρυνση της μέρας, και το τσίτωμα των νεύρων του.


Αφήστε μας λοιπόν στον πόνο μας και ίσως κάποια μέρα αρχίσουμε να γουστάρουμε κι εμείς τις Δευτέρες. 

Το πιστεύω και συμφωνώ πως η απάθεια της Δευτέρας είναι το σίγουρο εισιτήριο για την "πόλη των losers". Στη είσοδο της θα υπάρχει ένας τυπάς που θα σε ρωτάει "Απεχθάνεσαι τις Δευτέρες;" και ανάλογα με την απάντησή σου θα μπορείς να εισέλθεις ή όχι. Αλλά όταν η πραγματικότητα σου επιτρέψει να βάλεις λίγο πάθος στην καθημερινότητά σου (πότε; πότε; πότε όμως;), τότε 100% δεν θα βρεθείς πότε στην πόλη αυτή και δεν θα ακούσεις ποτέ την φωνή αυτού του θυρωρού να σου λέει: "Hello loser!! Welcome to Loserdom!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: