Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γκάζι-φρένο, γκάζι-φρένο.. δεν προλαβαίνω


  Ναι, ναι ζω ακόμη. Απλώς έκατσαν πολλά αυτόν το μήνα και είμαι μπίζυ. Δηλαδή έλεος, δε με λυπάται κανείς; Αναγκάζομαι να κοιμάμαι το πρωί για να προλάβω να τελειώσω Homeland, The Walking Dead  και Game of Thrones 1 & 2 σεζόν πριν φύγω την ερχόμενη Παρασκευή για διακοπές. Τώρα ξέρεις.. δε λέει διακοπές και να βλέπεις σιριαλ- μόνο αν μιλάμε για Sons of Anarchy. Θα τα άφηνα να τα δω μετά τις διακοπές αλλά η επιστροφή προβλέπεται αρχές Σεπτέμβρη, και τότε ώχχ μάνα μου.. βγαίνει η πέμπτη σεζόν του SoA και σιγά μη κάθομαι τότε να βλέπω τις τσόντες της HBO (GoT & True Blood). Ααα τώρα που είπα True Blood.. ρε πούστη μου θα μείνει και κανείς όρθιος εκεί μέσα;; Το μισό καστ έχει βρικολακιάσει και το άλλο μισό έχει ψοφήσει. Από τότε που άρχισε ο Έρικ να τον φερμάρει στη Σούκι και ο Μπιλ να τους κάνει αέρα, έχει αρχίσει να σαπίζει και το σενάριο.
  Anyway. Πολλοί με ρωτάνε τι θα κάνω στις διακοπές. Πιστεύω πως αν στο μέρος που θα πας έχεις εξοχικό/σπίτι, δεν υπάρχει και λόγος να αγχώνεσαι και να φτιάχνεις πρόγραμμα. Ασ' το να κυλήσει όπως θέλει. Όταν διακοπάρω είτε μόνος είτε με παρέα, σχεδόν πάντα δε φτιάχνω πρόγραμμα. Απλώς παίρνω τα άκρως απαραίτητα μαζί μου για να μη μου λείψει τίποτα και αφήνω το schedule να φτιαχτεί μόνο του.
  Τα λέμε στην παραλία της Λυγαριάς λοιπόν, όποιος ξέρει το δρόμο έρχεται..

*(Η φωτογραφία της Λυγαριάς μπήκε για να γεμίσει την πτωχή μου ανάρτηση)

4 σχόλια:

roza είπε...

Καλα μιλάμε είμαι έτοιμη να σε λυπηθώ!!! Τι τρέξιμο ρε παιδί μου!!! Τι ζόρια τραβάς και σύ!!! και όχι τίποτε άλλο αλλα έχεις και το θράσσος να μας τα δείχνεις μες τα μουτρα μας για να μας σπάσεις κι άλλο τα ήδη σπασμένα(και ζεσταμένα) νευρα μας!!!
Επειδή όμως είμαι πάααααρα πολύ καλός άνθρωπος θα σου δείξω ευθύς αμέσως το μεγαλείο της ψυχής μου λέγοντας: Να περάσεις γαμάτα! Γιατι όταν πάς διακόπές το να περάσεις απλά καλά ποτέ δεν είναι αρκετό!!!

Weedian είπε...

Ειμαι τυραννος βλογερος κατα βαθος.. μ'αρεσει να τυραννιουνται και οι φολοουερς μου με τα καμωματα μου.

Ωστοσο θα φροντισω να πραγματοποιησω τα λεγομενα σου και να περασω τοσο γαματα οσο εσυ περιγραφεις..!!

Kάστορας είπε...

ωπ!καλώς ήρθες και εσύ πίσω λοιπόν στον κόσμο του blogger.
btw,πολύ πιο ωραίος ο τίτλος με nouvelle vague!
όσο για το true blood,είναι εθιστικό να το βλέπεις παρότι είναι μια βλακεία και μισή,πέρυσι δεν ξεκολούσα από την οθόνη;ρ
επίσης με εκνευρίζει η Σούκι.-.-

Weedian είπε...

Χααχαχα.. εγω παντα εδω ημουν :ρ
Απλως δεν ειχα τι να γραψω και γεμιζα τα προχειρα..

Ισχυει οτι ειναι εθιστικο "ναρκωτικο" αλλα υπαρχουν και πιο δυνατα :ρ