Σελίδες

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

twenty past one

Καλησπέρες.. Είπα να γράψω απόψε μιας και το ίντερνετ του γείτονα δε τη μπαλεύει κάστανο. Μάλλον θα κατεβάζει κανα τσοντάκι επειδή θα τον έχει φάει το χειρογλύκανο. Φαντάσου ότι η αρχική του google (η πιο απλή σελίδα του κόσμου) για να loadαρει θέλει 12 δευτερόλεπτα. Πάμε παρακάτω.. Μα γιατί σαν την Κρήτη πουθενά αλλού;; Εννοώ πως τέτοιο κόσμο, Γύρο και νάϊτ life δε συναντάς ούτε σε ουτοπίες.. Κοντεύω να κλείσω τις 2 εβδομάδες στο νησί και δεν έχω πει ούτε μία φορά βαριέμαι. Μόνο που σήμερα η παρέα γύρισε στα πάτρια εδάφη, μιας και δεν άντεχαν άλλο ξύδι και ξενύχτι (ναι.. όποιος κάνει παρέα μαζί μου κακομαθαίνει), και τη μισή ημέρα την περνώ παρέα με τα 0.14 ολόκληρα Mbps απ' του κακομοίρη που του τα κλέβω. Κατά τα άλλα το βραδάκι όλο και κάτι θα κάτσει με καμιά ντόπια παρέα ( -Κristina Sh.- εσύ χρωστάς ένα βλογγερο-μιτινγκ κάτω στο Ηράκλειο).
Κάτι άλλο.. έχω βαρεθεί το template καθώς και το όνομα του βλογ. Το πρώτο είναι εύκολο να αλλάξει, αλλά το δεύτερο δε το βλέπω. Αν έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά στείλτε τη και ας είναι και μαλακία. Έχετε καιρό ακόμη γιατί σκέφτομαι μέχρι και τα εγκαίνια του βλογ για τον 1 χρόνο λειτουργίας του (10 Σεπτέμβρη) να κρατήσω το Mass Disgrace. Εγώ σκεφτόμουν κάτι αλλά καλύτερα να μην το αναφέρω από τώρα.
ΦΦΦΦΦΦΦφφφφ ζεματάει η μαλακία το λαπιτοπι και στάζω σα πετσέτα. Και τώρα δε πιάνει και καθόλου ιντερνετ. Το βάζω σε αναμονή και την αναρτώ το πρωί την ποστια. Φαίνεται έκαψε το μηχανάκι ο γείτονας ή απλώς του έκοψε τη σύνδεση η ISP του επειδή λαγγαρε το μισό Ηράκλειο που κλέβει απ' αυτόν.. καληνύκτες, να περνάτε καλά!!

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Χαιρετώ τον αδερφό εκ των πατρίων εδαφών και στέλνω φιλιά en Crete... Αλλαγές θες, διαβάζω δώθες, ιδέες δεν έχεις και βοήθεια θες, λες παρακάτω. Κάτσε να σε πω 2-4 πράματα και με λες αν σ'αρέσει κατιτίς. Καταρχάς, πες με, αν θα μείνεις στο ίδιο μοτίβο. Κάτι (δηλαδής) με ή με . Περιμένω άνσουερ ΕΙΣΑΠ (ASAP).

Weedian είπε...

Στο ιδιο μοτιβο θα μεινω ρε, απλως τον τιτλο θελω να αλλαξω. Και btw επειδη δεν ειμαι της φιλης σου (θεωρ κατ), κανε λιγο K.I.S.S. στα σχολια σου.. Εννια φορες το διαβασα και παλι δε μπορω να καταλαβω τι θες να πεις εδω: "Κάτι (δηλαδής) με ή με."

Carry on και φιλια στη Χαλκιδαρα..

Unknown είπε...

ΜΕ "mass" ή με "disgrace"...

Weedian είπε...

Ουτε το ενα, ουτε το αλλο.. Εντελως new title.

Unknown είπε...

Χμμμμ οκεικ... Θα το τσεκαρω το θεμα και θα σου στειλω καμια ιδεα...

Kristina Shyman. είπε...

Μπα μπα!?
Βλεπω αναφορα στο ονομα μου κι ενθουσιαζομαι! :)
Μα πρεπει να βουμε. ΠΡΕΠΕΙ.