Σελίδες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

One year Blogiversary

Ουαου. Πάει μόλις ένας χρόνος και μία ημέρα (γι' αυτού που λογαριάζουν και ο νους τους κατεβάζει) από το πρώτο ποστ του Mass Disgrace. Ναι. Νιώθω υπερηφάνεια και τιμή ως χοστ αυτού του βλογκ που ένα χρόνο τώρα κατάφερνα να γράφω αναρτήσεις και να απαντάω στα σχόλιά σας. Μην περιμένετε κανένα give-away ή τίποτα τέτοιο εσείς οι αναγνώστες, απλώς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις εκατομμύρια επισκέψεις σας εδώ μέσα.

Μέσα σ' αυτόν τον ένα χρόνο έγιναν πολλά (φυσικό είναι να μου πεις), είτε μέσα στο βλογκ -γαμημένα templates-, είτε στην πραγματικότητα. Όπως "γνωρίστηκα" με πολλούς εδώ μέσα, έτσι γνωρίστηκα και με άλλους τόσους έξω από το μόντεμ μου. Επίσης, το καλοκαίρι αυτό ήταν πιο γαμάτο από απλώς καλό, και όλο αυτό το τσιμπούκι της 3ης Λυκείου μαζί με το διάβασμα και το τρέξιμο έπιασαν τόπο μιας και πέρασα εκεί που γούσταρα γαμωτη μου.

Σίγουρα έχει αλλάξει και ο τρόπος που γράφω προς το σκατήτερο, μιας και παλιά έπιανα και ένα σοβαρό θέμα να γράψω γι' αυτό. Τώρα έρχομαι όλο και πιο κοντά στη σημασία του τίτλου..!! Γράφω όλο πίπες ευκαλύπτου, λες και έχω ανεμοκαύλικες εμπνεύσεις.. Να λοιπόν τι σημαίνει ο τίτλος, pleased now?

Καληνύκτα. Συγχύστηκα. Πάω να ασπρίσω κάνα τοίχο. Χρόνια μας πολλά και ευτυχισμένα.

1 σχόλιο:

andrik είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BLOG !!! ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!