Σελίδες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Enough!! Haters gonna hate..

Εδώ και αρκετό καιρό σερφάροντας από blog σε blog, στο youtube και στο facebook, βλέπω περιπτώσεις με κορίτσια συνήθως από ηλικίες 8-24 που βγαίνουν φωτογραφία κάνοντας το λεγόμενο duckface κρατώντας στο χέρι τους ένα νέο δισκάκι του Justin Bieber. Αυτή η κατάσταση, παρόλο ότι δεν ακούω αυτού του είδους την μουσική, με έφτασε στο σημείο να κάνω μέχρι και ανάρτηση!!
Justin Bieber ΧΧΧχχχμμμ.. δεν ακούω και ούτε διασκεδάζω με την μουσική του αλλά και ούτε την αντιπαθώ.. απλώς δεν την κάνω κέφι. Ίσα ίσα είναι ένας ατάλαντος έφηβος που με το που βγάλει ένα δίσκο έχει εξασφαλίσει να ζήσουν 4-5 γενιές μετά απ' αυτόν, τρώγοντας απ' αυτά τα λεφτά και μόνο, χωρίς καν να χρειαστεί να λιώσουν τον κ*ώλο τους στην καρέκλα του γραφείου τους για έστω 5 δευτερόλεπτα.. Λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟΝΟ!! Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει κάτι ανάλογο στην ηλικία του.*(λέμε τώρα)*  Υπάρχει όμως και κάτι που δεν μ' αρέσει εδώ πέρα˙ κάτι που αντιπαθώ..!! Οι οπαδοί του και οι αντίπαλοί του!! Δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια ή χιλιάδες είναι.. πάντως για μένα είναι το ίδιο: βγαίνει το πιτσιρικάκι μέσα σε κάθε μπλόγκ ή στο youtube και γκαρίζει τρολάροντας "metal s*ucks d*ick" και "metal is worse than gay sex".. Υπάρχουν στο youtube ,ειδικά, πολλά τέτοια παραδείγματα και περιπτώσεις. Από τον τρόπο και μόνο που βγαίνει μπροστά στην web-cam του ο κάθε οπισθοδρομικός λέγοντας "metal s*ucks d*ick and it's worse than gay sex" καταλαβαίνεις πολύ φυσικά πως αυτά που λέει είναι ασυναρτησίες και είναι ένας τέλειος κοντόμυαλος. Αυτή η συμπεριφορά προς τα άλλα είδη μουσικής συνοδευόμενη από μία άβυσσο αγνοίας προς αυτές, όχι μόνο είναι κουλή και άστοχη, αλλά παρόλ' αυτά τσιτώνει και τους χαμηλά-νοητικής-ικανότητας οπαδούς του αντίθετου είδους μουσικής (τους οποίους μετα-δυσκολίας θα έλεγα οπαδούς), να γράφουν από κάτω "όχι, και η μεταλ είναι η καλύτερη.. και άντε λαλαλα μπλα μπλα μπλα". Είναι πολύ απλό. Είναι σα να έλεγες στην φίλη σου να σου φτιάξει ένα φαγητό το οποίο είναι η σπεσιαλιτέ της αλλά γενικώς το συγκεκριμένο φαγητό ΔΕΝ σου αρέσει, και αφού στο σέρβιρε να διαμαρτυρόσουν ότι είναι άθλιο και δεν τρώγεται και πως τα μακαρόνια είναι πολύ καλύτερα μπροστά σ'αυτό. Έτσι λοιπόν δεν πας και να κατακρίνεις τις σπουδαίες απόψεις τους αγαπητέ τυχαίε οπαδέ με την μουσική σου. Άστους να φτιάχνουν σπεσιαλιτέδες μπόλικες και να τις απολαμβάνουν μόνοι τους. Όσο και να παλεύουν δύο τέτοιοι αντίπαλοι, δεν πρόκειται ποτέ να διεγείρει κανείς το μυαλό του άλλου. Δεν σου αρέσει η μουσική μου; κανένα πρόβλημα.. πήγαινε φάε τα μούτρα σου με τον Bieber, φορώντας fan-t-shirts με την μάπα του και κολλώντας αυτοκόλλητα "ι<3 Bieber" παντού μέχρι και στο ταβάνι πάνω από το κρεβάτι σου για ευνόητους λόγους !!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Koita bro, pws exei h katastash shmera... Indeed ta mikra stenomuala koritsakia (mhn perimenete na pw kai agorakia!!!) [osoi akoune Beeper, einai to idio. MAZA!!!] thn katavriskoun me anohsies autou tou styl. Den 8a mpw sthn diadikasia na pw ta gnwsta: "O Beeper einai gay kai o k*wlo*s tou to n kaiei" klp klp, giati all of a sudden I feel like enan "opado" kapoiou mousikou eidous... Apla prepei na katalaboun oi genies tou shmera, oti to na diaskeuaszei kaneis to "All I want for Christmas is you", den einai epityxia... EINAI REPOST!!!!!! EEEEEE 8ELW NA PW: Antigrafh... And in the end, it doesn't (even seems to) matter ton opoiondhpote swfrona an8rwpo, mia mousikh san tou Beeper. Thank you Chris Mar, gia thn mousikh twn Kyuss kai ta synafh pou mou edei3es... Poly gam*ath*. Auth einai mousikh. Auta ta sxolia mou (ligo mperdemena bebaia). Exei shmasia na diadw8ei h swsth mousikh. Kai na diasw8ei. Aaaaaaa kai kati akoma... Leave the duckface aside... We love you girls, when you bite them lips.

Weedian είπε...

Κοιτα φιλε stormraider, ασε τον κοσμακι να ακουει ο,τι μα ο,τι γουσταρει. νομιζω πως ειμαι ξεκαθαρος και επιπλεον δεν περιγραφω ποια ειναι η σωστη μουσικη και ποια η λαθος. ασε τον καθενα να ακουει αυτο που θελει, γιατι ειναι αδυνατον να αλλαξεις το taste of music μιας ολοκληρης "μαζας", οπως αποκαλεις κι εσυ, σε κατι που δεν θελουν με το ζορι. φαντασου να καταφερναμε να μετατρεψουμε ολους τους πρωην bieber-στυλ οπαδους σε metalheads, punks, σλιζαδες και οτιδηποτε αλλο.. απο κει που τους ειχαμε μαζογμενους ολους σε 1 μονο ειδος, θα γινοντουσαν 50. και τοτε τρεχα γυρευε. "Enjoy your kyuss without giving a damn."